Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: persfoto

Venrays duo opent tweede restaurant in Weert

Tapasrestaurant La Cubanita opende afgelopen weekend haar 55ste vestiging in Weert. Voor Ralf Jansen en Bregje Beerkens is dit het tweede restaurant in Weert. Ralf Jansen is samen met een compagnon al eigenaar van Proeflokaal Bregje in Weert maar beiden zijn tevens Jumbo-ondernemers in Stramproy en Kerkrade en eigenaren van zes Subway-restaurants in Limburg en Brabant.

In 2019 startte Ralf met Proeflokaal Bregje aan de Oelemarkt 11, in het pand van de voormalige discotheek Carte Blanche. De dagelijkse leiding van Proeflokaal Bregje is in handen van Bregje Beerkens. Aan de achterzijde van dit pand, aan de Hegstraat 36, ligt de lang gekoesterde wens van beiden om hier een La Cubanita in te vestigen.

Corona liet Weert wachten
Een wens die eigenlijk al 2020 gerealiseerd had moeten worden, werd helaas uitgesteld door Corona. Gelukkig was het afgelopen weekend eindelijk zover en konden de deuren open. Bregje: “Onze La Cubanita is in een geheel nieuw jasje gestoken. De tapas en cocktails blijven natuurlijk als vanouds, voor de rest kun je deze La Cubanita met geen enkele andere vergelijken!”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten