Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Theo Zegers lijsttrekker D66

Theo Zegers is door de leden van D66 Venray gekozen als nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Hij volgt daarmee Daan Janssen op.

“Het is mooi om deze taak op te mogen pakken, maar ook een uitdaging om de sterke ‘erfenis’ van Daan over te nemen en verder uit te bouwen. Daarbij zijn de belangen van de inwoners van Venray en haar dorpen nadrukkelijk de basis en het na te streven doel”, aldus de nieuwe lijsttrekker. Theo Zegers is 65 jaar oud, gehuwd en woont in Merselo. Tot voor kort runde hij in Oirlo een hoveniersbedrijf, maar die activiteiten zijn inmiddels gestaakt. Sinds de verkiezingen van 2018 is Theo Zegers raadslid voor D66 Venray. In deze periode heeft hij zich onder meer ingezet voor de ontwikkelingen rondom de landelijke omgeving, energietransitie en de woon- en leefomgeving in brede zin. Een mooi voorbeeld hiervan is de aandacht die hij vraagt voor de eventuele negatieve gevolgen van de heropening van vliegbasis de Peel. Voor zijn raadslidmaatschap was Theo vele jaren voorzitter van Dorpsraad Merselo, Dorpsradenoverleg Venray en van Sportvereniging Merselo. Momenteel is hij bestuurlijk actief bij Glasweb Venray, bij de samenvoeging van basisschool De Lier met verenigingsgebouw D’n Hoek, en bij de realisatie van enkele toeristische elementen binnen het heringerichte deel van het Loobeekdal in Merselo. Theo zal het niet alleen gaan doen. Er staan sterke kandidaten klaar om de lijst aan te vullen. Zegers: ‘’Ik kijk ernaar uit om met dit geweldige team samen te werken richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in Venray.’’ Dit najaar wordt de rest van de lijst bekendgemaakt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten