Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Google Maps

Onderscheidingen voor inzet Joffershof

Zondag 18 juli nam het bestuur van Stichting Joffershof in Vierlingsbeek afscheid van Annemie Raedts-van den Goor als bestuurslid van de stichting en van Herman Reijnen als vrijwilliger van gemeenschapshuis Joffershof. Burgemeester Van Soest reikte bij die gelegenheid twee onderscheidingen uit.

Raedts-van den Goor heeft een Koninklijke onderscheiding lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Ruim 25 jaar was zij secretaris van de stichting, waar ze naast haar bestuurstaken allerlei hand-en-spandiensten verrichtte. Ook heeft zij zich vrijwillig ingezet van 1997 tot 2007 bij peuterspeelzaal Pompelientje. Daarnaast was Raedts-van den Goor een waardevolle vrijwilliger voor de parochie in Vierlingsbeek, waar zij van 2001 tot 2015 deel uitmaakte van de werkgroep Kindernevendienst en de werkgroep Communie. Sinds 2006 is zij bestuurslid van Zangroep Joyful in Sambeek.

Herman Reijnen ontving de speld van verdienste van de gemeente Boxmeer. Hij was 25 jaar vrijwilliger bij het gemeenschapshuis waar hij de beheerder was op vrijdag- en maandagavond. Daarnaast stond hij altijd klaar voor allerlei klusjes. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten