Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Harrie van den Bergh (links) en Jo van Lieshout.</p>

Harrie van den Bergh (links) en Jo van Lieshout.

(Foto: eigen foto)

Nieuwe voorzitter Zonnebloem Rooy

Na ruim negen jaar heeft Jo van Lieshout besloten zijn voorzittersfunctie van de Zonnebloem Rooy over te dragen aan Harrie van den Bergh.Van Lieshout begon bij de toenmalige afdeling Bruukvelt. Deze afdeling fuseerde op 1 januari 2017 met de andere Venrayse afdeling, de Burggraaf. Beide afdelingen gingen vervolgens onder zijn voorzitterschap verder onder de naam Rooy.

“Door de coronapandemie leg ik mijn functie een beetje later neer dan mijn bedoeling was, hoewel we al enige tijd een opvolger vonden in de persoon van Harrie van den Bergh”, zegt Van Lieshout. “Maar nu is het mogelijk om op een goede manier afscheid te nemen van gasten en vrijwilligers. Het is goed om het stokje over te dragen, want je moet vermijden dat je motivatie en enthousiasme minder worden, waardoor je anderen niet meer voldoende weet te inspireren.”

Harrie van den Bergh is al bijna een jaar bestuurslid. Hij was, voordat hij in 2020 met pensioen ging, altijd werkzaam in de ondersteunende diensten van de zorg. Als mensen zin hebben om gast of vrijwilliger te worden, dan kunnen ze zich melden bij Elly Alkemade of Trudy Broeren.
Op de website www.zonnebloem.nl/Rooy is het aanmeldformulier te vinden. Zij zijn ook graag bereid om een eerste oriëntatie te organiseren.


Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten