Harrie van den Bergh (links) en Jo van Lieshout.
Harrie van den Bergh (links) en Jo van Lieshout. Foto: eigen foto

Nieuwe voorzitter Zonnebloem Rooy

Algemeen

Na ruim negen jaar heeft Jo van Lieshout besloten zijn voorzittersfunctie van de Zonnebloem Rooy over te dragen aan Harrie van den Bergh.Van Lieshout begon bij de toenmalige afdeling Bruukvelt. Deze afdeling fuseerde op 1 januari 2017 met de andere Venrayse afdeling, de Burggraaf. Beide afdelingen gingen vervolgens onder zijn voorzitterschap verder onder de naam Rooy.

“Door de coronapandemie leg ik mijn functie een beetje later neer dan mijn bedoeling was, hoewel we al enige tijd een opvolger vonden in de persoon van Harrie van den Bergh”, zegt Van Lieshout. “Maar nu is het mogelijk om op een goede manier afscheid te nemen van gasten en vrijwilligers. Het is goed om het stokje over te dragen, want je moet vermijden dat je motivatie en enthousiasme minder worden, waardoor je anderen niet meer voldoende weet te inspireren.”

Harrie van den Bergh is al bijna een jaar bestuurslid. Hij was, voordat hij in 2020 met pensioen ging, altijd werkzaam in de ondersteunende diensten van de zorg. Als mensen zin hebben om gast of vrijwilliger te worden, dan kunnen ze zich melden bij Elly Alkemade of Trudy Broeren.
Op de website www.zonnebloem.nl/Rooy is het aanmeldformulier te vinden. Zij zijn ook graag bereid om een eerste oriëntatie te organiseren.


Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie.

Uit de krant