Logo peelenmaasvenray.nl
Archieffoto Peel en Maas

Laarakker nieuwe bestuursvoorzitter scholenkoepel SPOVenray

Frans Laarakker is benoemd tot nieuwe bestuurder van SPOVenray. Hij is de opvolger van Marcel Reulen, die einde van dit schooljaar stopt als voorzitter van het College van Bestuur van de Venrayse koepel van basisscholen. Reulen gaat per 1 augustus eenzelfde rol vervullen bij Eenbes Basisonderwijs in Geldrop. Laarakker begint per 1 oktober 2021 bij SPOVenray.


Frans Laarakker is 56 jaar en woonachtig in Lent. Hij is zijn hele loopbaan al werkzaam in het primaire onderwijs, waarvan sinds 2011 als bestuurder bij verschillende organisaties. Momenteel is hij voorzitter van het College van Bestuur van GelderVeste in Vorden.

“Frans zal in overleg met de Raad van Toezicht in de maand september al op een hybride wijze aan de slag gaan voor SPOVenray in afstemming met zijn huidige werkgever. De Raad van Toezicht zal borgen dat alle belangrijke en noodzakelijke werkzaamheden in deze overgangsperiode uitgevoerd worden”, meldt Bert Linskens, voorzitter Raad van Toezicht SPOVenray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten