Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Horeca Venray en verenigingsleven Geijsteren komen in actie voor het door brand getroffen e&#39;t Trefpunt in Geijsteren.&nbsp;</p>

Horeca Venray en verenigingsleven Geijsteren komen in actie voor het door brand getroffen e't Trefpunt in Geijsteren. 

(Foto: SK-Media)

Horeca en verenigingen starten crowdfundingsactie voor ‘t Trefpunt

Eet- en drinkcafé  ‘t Trefpunt aan de Dorpsstraat in Geijsteren is in de nacht van dinsdag op woensdag getroffen door een verwoestende brand. “Dat is natuurlijk al een ramp voor ondernemers, maar in de week na de heropening van de horeca maakt een dergelijke klap de rampspoed helemaal compleet”, meldt Gijs Schapendonk, voorzitter van de afdeling Venray van Koninklijke Horeca Nederland en eigenaar van Proeflokaal Goesting. 


Vanuit de Venrayse horeca wordt meegevoeld en -gedacht met de eigenaren Roel en Lean Groetelaers van ‘t Trefpunt. De horecaondernemers willen tevens een duidelijk collectief signaal afgeven en zetten een crowdfundingsactie op om hun collega’s te helpen met de wederopbouw van ‘t Trefpunt. De eerste contouren van de actie zijn al zichtbaar.

Ook de samenwerking met de dorpsraad en het verenigingsleven in Geijsteren wordt gezocht. “We hebben de koppen snel bijeengestoken en onze krachten inderdaad gebundeld”, zegt Schapendonk. “Donaties voor Roel en Lean kunnen worden gestort op het rekeningnummer van het Koninklijk St. Willibrordus Gilde Geijsteren: NL15RABO0156302578. We gaan als horeca tevens allerlei acties bedenken en uitzetten. Meer daarover wordt binnenkort gecommuniceerd via de sociale en lokale media.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten