Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Vitelia zet in het kader van zijn honderdjarig bestaan onder meer een fotofietstocht op touw.&nbsp;</p>

Vitelia zet in het kader van zijn honderdjarig bestaan onder meer een fotofietstocht op touw. 

(Foto: Emile Beurskens)

Jubilerend Vitelia organiseert fotofietstocht

In 2021 bestaat Coöperatie Vitelia honderd jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum worden er diverse activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor dit heugelijke moment. Een van die activiteiten is een knooppuntenfietsroute tussen de Vitelia-vestigingen in Ysselsteyn, Oirlo en Lottum. Deze route kan door jong en oud gefietst worden in de periode juli tot en met augustus.


Herman Rutten, financieel directeur bij Vitelia, legt uit: “We zijn supertrots op een eeuw Vitelia, maar staan ook voor de organisatorische uitdaging om in coronatijd aandacht te geven aan ons jubileum. We kwamen tot de conclusie dat fietsen veilig kan. Samen met je gezin of kennissen en in kleine groepjes. Daarom hebben we een leuke route gemaakt dwars door een belangrijk deel van ons werkgebied.”


Rutten vervolgt: “Vitelia bezorgt dagelijks producten bij prachtige agrarische bedrijven in Noord-Limburg. Al fietsend kan een ieder met eigen ogen zien hoe mooi ons buitengebied is met daarin een prominente rol voor de agrarische sector. Aanvullend organiseren we bij deze fietsroute een leuke jubileum-fotoquiz waar leuke prijzen mee te winnen zijn.”


De route bedraagt in totaal een afstand van circa 75 kilometer en kan in één keer of in etappes gefietst worden.  De deelnemers kunnen op werkdagen tussen 9.00 – 16.00 uur bij drie vestigingen hun routekaart (inclusief fotoquiz) gratis ophalen. De routekaart ligt vanaf maandag 5 juli klaar bij de Vitelia-winkel (Peter Janssenweg 11 in Ysselsteyn), winkel Vitelia Agrocultuur (Zandterweg 5 in Lottum) en Coöperatie Vitelia UA (Deputé Petersstraat 27 in Oirlo, vraag ernaar bij de balie).

Tevens kunnen de route en de fotoquiz online gedownload worden: www.vitelia.nl/fotofietstocht. Dit is slechts één activiteit waarmee Vitelia aandacht geeft aan zijn honderdjarig bestaan. 


Op zaterdag 23 oktober organiseert Vitelia ook nog een feestelijke open dag bij alle vestigingen ter gelegenheid van de viering van zijn honderdjarig jubileum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten