Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De vrijwilligers van het Repair Caf&eacute; Venray zijn van alle markten thuis.&nbsp;</p>

De vrijwilligers van het Repair Café Venray zijn van alle markten thuis. 

(Archieffoto: Henk Lammen)

Repair Café Venray start weer

Het Repair Café Venray gaat op woensdag 30 juni van 13.00 tot 16.00 uur weer van start.


Broodroosters, lampjes, föhns, kleding en ander textiel, fietsen, speelgoed, servies… alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad. En dat slechts tegen een vrijwillige bijdrage in de te maken kosten.

Er is al een leuke club enthousiaste vrijwilligers aangesloten. Mensen die zich willen aanmelden om een steentje bij te dragen aan een duurzamere samenleving en het succes van Repair Café Venray, kunnen dat doen via info@repaircafevenray.nl of bel met Ben Schuurman (telefoon 06-51621428).

Voor meer informatie: www.repaircafevenray.nl. Het Repair Café Venray wordt iedere laatste woensdag van de maand gehouden, van 13.00 tot 16.00 uur in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. Uiteraard met inachtneming van de huidige coronarichtlijnen van het RIVM. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten