Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De Rooyse Wissel in Oostrum.&nbsp;</p>

De Rooyse Wissel in Oostrum. 

(Archieffoto Peel en Maas)

Tbs’er betast minderjarigen in Venray tijdens verlof

Drie minderjarigen zijn zaterdag 19 juni in het centrum van Venray betast door een tbs’er (42) van De Rooyse Wissel in Oostrum. De man was op onbegeleid verlof. Dat meldt dagblad De Limburger woensdagmorgen op zijn website. 

Het Openbaar Ministerie (OM) is inmiddels een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de zaak. Justitie wil geen verdere vragen beantwoorden over de gebeurtenissen noch over de identiteit van de man, die eerder is veroordeeld voor aanranding. Hij zou volgens De Limburger die zaterdag enkele uren op onbegeleid verlof zijn geweest toen hij zich vergreep aan drie minderjarigen van 5, 11 en 13 jaar oud. Tijdens een van die aanrandingen zou hij zijn betrapt, waarna hij is achtervolgd en aangehouden door een burger. 

‘We zijn enorm geschrokken van deze gebeurtenis’, meldt De Rooyse Wissel op zijn website. ‘De politie doet op dit moment onderzoek. De resultaten van het onderzoek wachten we af. Daarnaast zal de Rooyse Wissel een onderzoek starten naar dit incident. Voor verdere woordvoering verwijzen we door naar het openbaar ministerie’.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten