Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Hans en Veronique Holtackers uit Oostrum zijn in het zonnetje gezet. </p><p>&nbsp;</p>

Hans en Veronique Holtackers uit Oostrum zijn in het zonnetje gezet.

 

(Foto: Rikus ten Brücke)

Allemans Café Bistro Terras Starter van het tweede kwartaal

Hans en Veronique Holtackers uit Oostrum zijn de Starters van het tweede kwartaal geworden. Het enthousiaste echtpaar is op 1 maart gestart met hun zaak in Oostrum. Naast het eigentijdse bruine café, heeft Allemans een bistro voor dertig gasten geopend. Gasten kunnen daar naast de kleine cafékaart, ook kiezen voor een uitgebreide avond tafelen. 

Hans Holtackers is een chef-kok pur sang, zijn passie voor koken en liefde voor mooie gerechten komen samen in Allemans. Samen met zijn vrouw Veronique en hun medewerkers streven ze naar een gezellige thuisbeleving op locatie. Met Allemans Café Bistro Terras is voor beiden een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

De jury heeft dit gedreven, ambitieuze echtpaar nu uitgeroepen tot Starters van het tweede kwartaal van 2021. Ze maken hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Onlangs een onderneming gestart en meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het derde kwartaal 2021 kan tot uiterlijk 31 augustus.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten