Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De plantenbakken staan er weer piekfijn bij in het Venrayse centrum.&nbsp;</p>

De plantenbakken staan er weer piekfijn bij in het Venrayse centrum. 

(Foto: politie Venray )

Vandalen aan de slag bij tuinder

De vandalen die afgelopen donderdagnacht rond 02.30 uur twee plantenbakken in het Venrayse centrum omvergooiden, hebben zich afgelopen weekend gemeld bij de politie. Ze hebben hun excuses aangeboden voor hun gedrag. Tevens hebben de drie maandag een gesprek gehad op het politiebureau in Venray. 

De drie duwden tijdens hun stapavond de plantenbakken omver. “Hun gedrag is niet goed te praten, dat weten ze zelf ook”, meldt wijkagent Marcel Deenen. “Maar er was verder geen schade. Om ze toch te laten zien en merken hoe mooi de natuur en planten zijn, gaan ze voor een aantal uurtjes ‘aan het werk’ bij een tuinder.”

De wijkagent riep de daders op zichzelf te melden. Ook kondigde hij aan camerabeelden te gaan bekijken van hun daad. Dat werk bleef hem bespaard doordat de drie zich bekendmaakten. “Ondanks dat je niemand ziet, zijn er voor ons politie altijd wel aanknopingspunten om ongeoorloofd gedrag te achterhalen. Venray bloeit! De plantenbakken staan er mooi bij. Laten we dat zo houden”, aldus Deenen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten