Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden

Vijf woningen in de Bazuinstraat in de Venrayse wijk Brukske zijn maandagmorgen door de brandweer ontruimd vanwege een gaslek dat is ontstaan door graafwerkzaamheden.

De brandweer is voor de veiligheid aanwezig. Zodra Enexis het veilig genoeg vindt, kunnen de bewoners terugkeren in hun woning. Het gebied waar de gasleiding is geraakt, is afgesloten. Het zou gaan om een leiding van 200 mm doorsnee, zo meldt onze correspondent. Wanneer de bewoners naar huis mogen, is (nog) niet bekend.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten