Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De coronaversoepelingen komen te laat voor de kermis in Boxmeer.&nbsp;</p>

De coronaversoepelingen komen te laat voor de kermis in Boxmeer. 

(Foto: Archief Peel en Maas)

Streep door junikermis Boxmeer

De kermis in Boxmeer, die dit jaar van 25 tot 29 juni stond gepland, gaat niet door. De coronaversoepelingen die dit soort evenementen mogelijk maken, gaan pas per 30 juni in.

Wethouder Willy Hendriks-van Haren: “De persconferentie vrijdag gaf ons hoop, omdat voor ons niet direct duidelijk was of een kermis al wel of niet mocht. We stonden al in de startblokken zodat we binnen een week alles nog voor elkaar zouden krijgen. In het weekend werd duidelijk dat het helaas nog echt niet mag.”

De andere kermissen in de gemeente worden veelal door dorpsraden en lokale stichtingen georganiseerd. Elk dorp beslist zelf, binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen, of er dit jaar een kermis komt. 

Voor de Boxmeerse kermis wordt bekeken of er later in het seizoen een alternatief mogelijk is.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten