Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De hulpdiensten rukten zondagmorgen massaal uit naar Odiliapeel.&nbsp;</p>

De hulpdiensten rukten zondagmorgen massaal uit naar Odiliapeel. 

(Foto: SK-Media)

Auto te water, Venraynaar overleden

Een 44-jarige inwoner van Venray is zondagmorgen rond 9.00 uur in het Brabantse Odiliapeel om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.

Zijn personenauto belandde door nog onbekende oorzaak in het water langs de N277, de Middenpeelweg. In het voertuig zijn geen andere mensen aangetroffen, zo meldt de politie. Waarschijnlijk reed de bestuurder tegen een boom langs de weg. 

Het slachtoffer werd na het ongeluk in kritieke toestand uit het water gehaald en gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten. De man is ter plekke overleden.  De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten