Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De beschadigde motor op het viaduct.&nbsp;</p>

De beschadigde motor op het viaduct. 

(Foto: SK-Media)

Motor en auto botsen op viaduct

Op de Hulstweg, op het viaduct over de A73 tussen Venray en Oostrum, kwamen zaterdag rond 13.00 uur een auto en een motor met elkaar in botsing. 

De motor schaafde daarbij langs de bestuurderszijde van de auto, waarna de motorrijder ten val kwam. De Hulstweg was enige tijd afgesloten voor verkeer. Niemand raakte zodanig gewond dat de opgeroepen ambulance ingezet moest worden voor ziekenhuisvervoer. Zowel de motor als de auto raakte beschadigd. De motor wordt geborgen. Ondanks de schade kon de auto zijn weg vervolgen.

De oorzaak van het ongeval wordt door de politie onderzocht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten