Logo peelenmaasvenray.nl

VEXPO gaat van start en heeft je nodig

Op zondag 12 september vindt de eerste editie van VEXPO plaats. Een culturele open dag waarbij de bezoeker een kijkje krijgt in de keuken van kunst- en cultuuraanbieders uit de gemeente Venray. En om deze dag te laten slagen, is Cultura Venray op zoek naar jou! 

Peggy Keijsers: “Corona heeft alles stilgelegd en we hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug. Verenigingen hadden (en soms hebben) het water aan hun lippen staan en alle kunst- & cultuurdocenten hebben in een regelrechte storm gezeten. Maar gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel! Dit betekent dat we willen laten zien dat kunst en cultuur (nog steeds) leeft.”

De culturele open dag vindt plaats in het gebouw van het Raayland College, dus aan ruimte geen gebrek. Iedere cultuuraanbieder krijgt een passend lokaal en mag deze ruimte zelf aankleden. Hoe wil jij je presenteren aan de bezoekers en hoe geef jij informatie over wie je bent en wat je doet? Laat jouw eigen creativiteit de vrije loop en wie weet trek je nieuwe leden of geïnteresseerden voor jouw workshops aan!                 

Geef je nu op voor 1 juli en laat jezelf zien aan de inwoners van de gemeente Venray. Deelname is helemaal gratis, aanmelden is verplicht via peggy@culturavenray.nl. Deze dag kan alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten