Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: persfoto

Stef Classens komt met nieuwe EP

Stef Classens heeft vrijdag de eerste track van zijn EP uitgebracht. Elke woensdag post de zanger een ‘songwritingchallenge’ op zijn socialmediakanalen, waarvoor zijn volgers ideeën mogen insturen. Vijf van deze zelfgeschreven songs heeft hij gebundeld tot de EP Songs we wrote together. Elke twee weken komt er een track van zijn EP online. De 28-jarige Classens start met Beautiful maneen nummer dat gaat over zelfacceptatie. Stef is niet bang om zijn gevoelens te uiten in zijn nummers en raakt dan ook vaak een gevoelige snaar bij zijn publiek.

Na een bewogen jaar is het tijd voor zijn moment in de spotlights. Stef is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en daar is Songs we wrote together nog maar het begin van. Stef Classens ‘”Het moment na de finale van The Voice is voor veel deelnemers het moment om door te pakken, maar door de lockdown liep dit voor mij anders. Het was een gek jaar, maar desondanks heb ik niet stilgezeten. Ik ben op een creatieve manier op zoek gegaan naar nieuwe inspiratie en dit heb ik mede door mijn fans gevonden. Elke woensdag ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe songwriting-challenge van mijn fans. Door deze challenges vond ik weer inspiratie voor het schrijven van nieuwe muziek. Het was elke week een leuke en soms ook lastige uitdaging, maar ik ben trots op het resultaat. Vandaar ook dat ik heb besloten om vijf nummers te bundelen tot een EP. Dit had ik niet zonder mijn fans en co-producer Buzz Low gekund, vandaar ook de titel Songs we wrote together.”

Het liedje is hier te beluisteren.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten