Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Depositphotos

Nieuwe keepers Volharding

Volharding heeft vlak voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn twee nieuwe doelmannen weten te strikken. De 17-jarige Miguel de Kleine komt over van het team O19 van de Helmondse vierdeklasser RoodWit ’62 en de 26-jarige Tim van Doorn, die eerder deel uitmaakte van de selectie van Volharding, van Sambeek 5. De Vierlingsbeekse tweedeklasser moest afgelopen week met spoed op zoek naar versterking in het doel na het onverwachte vertrek van keeper Roel van Rens naar eersteklasser Wittenhorst. 


Naast het vertrek van Van Rens, de Hegelsomse doelman verdedigde twaalf jaar de rood-witte clubkleuren van Volharding, verkast reservekeeper Gerben Wieleman naar competitiegenoot Vianen Vooruit. Van de huidige selectiekeepers van Volharding blijft Simon Janssen, van Gemert komt Bono Barten over. “Maar twee keepers is voor een tweedeklasser te weinig”, vindt trainer Johan Vullings. Stel dat er iemand geblesseerd raakt, dan zit je direct met een probleem. Daarbij is het voor de trainingen van het eerste en tweede team en de onderlinge concurrentiestrijd ook beter om meer keepers te hebben. Met vier doelmannen, een mix van ervaring en talent, hebben we onze selectie nu helemaal op peil.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten