Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In 2019 stuntte Mike Teunissen door de gele trui te pakken.&nbsp;</p>

In 2019 stuntte Mike Teunissen door de gele trui te pakken. 

(Foto: Willie Koonings)

Teunissen werkt toe naar Tour

De voorbereiding op de Tour de France is achter de rug voor wielrenner Mike Teunissen. De hardrijder uit Ysselsteyn liet afgelopen week in de Ronde van Zwitserland een stijgende vorm zien. “Ik mis nog wel wat niveau, maar dat is niet onlogisch”, zegt Teunissen op zijn officiële website.


“Het was pas mijn tweede koers van dit seizoen. Hopelijk kan ik nog wat verbeteren richting Tour de France. Daar ga ik ook wel van uit natuurlijk. Het niveau bergop is wel al opvallend goed, maar het moet ook beter als je naar die eerste dagen kijkt.”

De Tour de France voor Teunissen, zijn ploeg Jumbo-Visma en de rest van het peloton begint op zaterdag 26 juni. Ook Wout Poels uit Blitterswijck start in de grootste wielerwedstrijd van het jaar. De klimmer krijgt bij zijn ploeg Bahrein-Victorious een vrije rol. 

Teunissen droeg in 2019 twee dagen de gele trui.

www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/algemeen/76561/enorme-stunt-mike-teunissen-pakt-gele-trui

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten