Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Mythe Moorrees speelt volgend seizoen in het shirt van 1. FC K&ouml;ln.</p>

Mythe Moorrees speelt volgend seizoen in het shirt van 1. FC Köln.

(Foto: FlowSports)

Moorrees verkast naar 1. FC Köln

Myrthe Moorrees verruilt SC Sand voor 1. FC Köln. De 26-jarige Moorrees speelde twee seizoenen in het shirt van SC Sand en kiest nu voor een nieuw avontuur. FC Köln werd afgelopen seizoen kampioen op het tweede niveau in Duitsland en komt volgend jaar uit in de Frauen Bundesliga.

De Venrayse is blij met de overstap naar Keulen: “De club heeft een duidelijk en ambitieus plan, waarmee ze komend seizoen in de Frauen Bundesliga willen aantreden. Daar ben ik graag onderdeel van. Bovendien ken ik de trainer, waar ik eerder prettig mee samen heb gewerkt. Ik kijk er dus naar uit om bij 1. FC Köln aan de slag te gaan.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten