Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: GroenLinks

Van Maarschalkerwaard lijsttrekker GroenLinks

André van Maarschalkerwaard is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 de lijsttrekker GroenLinks in Venray. De partij doet voor de eerste keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Venray.

De afdeling van GroenLinks in Venray werd recent opgericht en Van Maarschalkerwaard was daarbij één van de initiatiefnemers. “Met GroenLinks Venray moet er een frisse, schonere wind gaan waaien door Venray. We willen meer aandacht voor de kwaliteit van onze leefomgeving”, zegt de kersverse lijsttrekker. “Al decennialang worden er vooral stallen en logistieke hallen gebouwd en worden gebouwen met historische waarde gesloopt.”

Volgens van Maarschalkerwaard kan het ook anders. “We zullen meer oog moeten hebben voor de lange termijn en moeten zorgen dat Venray een nóg mooiere omgeving wordt om te wonen, werken en recreëren.”

Tijdens de ledenvergadering op 10 juni werd André met een meerderheid aan stemmen verkozen tot lijsttrekker. “Ik ben ontzettend blij met de brede steun voor mijn kandidatuur, en heb er veel zin in om het geluid van GroenLinks te laten horen in Venray.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten