Afbeelding
Foto: GroenLinks

Van Maarschalkerwaard lijsttrekker GroenLinks

Algemeen

André van Maarschalkerwaard is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 de lijsttrekker GroenLinks in Venray. De partij doet voor de eerste keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Venray.

De afdeling van GroenLinks in Venray werd recent opgericht en Van Maarschalkerwaard was daarbij één van de initiatiefnemers. “Met GroenLinks Venray moet er een frisse, schonere wind gaan waaien door Venray. We willen meer aandacht voor de kwaliteit van onze leefomgeving”, zegt de kersverse lijsttrekker. “Al decennialang worden er vooral stallen en logistieke hallen gebouwd en worden gebouwen met historische waarde gesloopt.”

Volgens van Maarschalkerwaard kan het ook anders. “We zullen meer oog moeten hebben voor de lange termijn en moeten zorgen dat Venray een nóg mooiere omgeving wordt om te wonen, werken en recreëren.”

Tijdens de ledenvergadering op 10 juni werd André met een meerderheid aan stemmen verkozen tot lijsttrekker. “Ik ben ontzettend blij met de brede steun voor mijn kandidatuur, en heb er veel zin in om het geluid van GroenLinks te laten horen in Venray.”

Uit de krant