Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Brandweer redt kat uit boom

De brandweer heeft vrijdagochtend een 2-jarige kat uit een boom gehaald aan de Engesteeg in Leunen. Het diertje zat hoog in de boom en durfde niet meer zelfstandig de weg naar de grond te maken.

De eigenaar van de kat meldde dat bij de brandweer. Met behulp van een ladderwagen kon de brandweer het dier in veiligheid brengen. Toen de kat eenmaal op de grond was, sprintte het dier weg. Nadat de brandweer vertrokken was, kon de eigenares de kat oppakken en mee naar huis nemen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten