Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Komende maandag vindt er weer live een Alzheimer Caf&eacute; plaats.&nbsp;</p>

Komende maandag vindt er weer live een Alzheimer Café plaats. 

(Foto: Audica Video)

Alzheimer Café live en op Peel en Maas TV

Op maandag 14 juni om 19.00 uur is er dankzij de verruimde coronamaatregelen weer een live Alzheimer Café in ouderencentrum De Kemphaan in Venray. Belangstellenden kunnen zich hiervoor tot uiterlijk vrijdag 11 juni aanmelden bij de avondcoördinator Joke Halmans (telefonisch 06-53730515 of per email joke.halmans2gmail.com). Daarnaast wordt er ook een tv-registratie gemaakt van dit café.

Die uitzending is op donderdag 17 juni om 19.00 uur op Peel en Maas TV te zien. Daarna wordt de uitzending die avond elk uur herhaald tot en met 23.00 uur en ook op vrijdag 18 juni om 19.00 uur, 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur. De productie van dit programma is in handen van Audica Video in Blitterswijck.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten