Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In het Venrayse Odapark is een voorronde van de InBeeld Prijs 2021 te zien.&nbsp;</p>

In het Venrayse Odapark is een voorronde van de InBeeld Prijs 2021 te zien. 

(Foto: Persfoto)

Odapark presenteert InBeeld Prijs

Vanaf zaterdag 12 juni tot en met 20 juni is in het Venrayse Odapark een voorronde van de InBeeld Prijs 2021 te zien. InBeeld is dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg. Deze keer staat de prijs in het teken van het thema Identiteit. Belgisch- en Nederlands-Limburgse beeldende amateurkunstenaars konden tot 31 maart hun werk met dit thema insturen. Tijdens diverse voorrondes door de hele provincie worden de werken geëxposeerd en door een jury geselecteerd voor de finale-expositie.

In het Odapark zijn de komende weekenden de werken van 26 amateurkunstenaars te bewonderen in het Theehuis en de foyer. De tentoonstelling is te bezoeken van donderdag tot en met zondag, tussen 13.00 uur en 16 uur, of op afspraak. Na juryberaad reizen de geselecteerde werken door naar de finale in de ECI Cultuurfabriek in Roermond .

Op zondag 20 juni is de tentoonstelling vanwege de geplande en ook weer opgestarte Theehuisconcerten beperkter toegankelijk.

Voor een overzicht van de deelnemende kunstenaars uit Noord-Limburg klik hier.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten