Logo peelenmaasvenray.nl

Kerkhoff naar GroenLinks

Toon Kerkhoff maakt de volgende raadsperiode de overstap van Venray Lokaal naar GroenLinks. Kerkhoff zit momenteel namens Venray Lokaal in de gemeenteraad, maar is al lang lid van de landelijke tak van GroenLinks.

“Tot de verkiezingen wil ik me volledig blijven inzetten als raadslid voor Venray Lokaal”, vertelt Kerkhoff. “Ik wil me in de volgende periode gaan inzetten voor GroenLinks Venray. Op welke manier dat is, moeten we afwachten.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten