Logo peelenmaasvenray.nl
<p>IVN Geijsteren-Venray houdt op zaterdag 26 juni een workshop fotografie.</p>

IVN Geijsteren-Venray houdt op zaterdag 26 juni een workshop fotografie.

(Foto: Persfoto IVN)

Workshop fotografie IVN

Met inachtneming van de coronamaatregelen organiseert IVN Geijsteren-Venray op zaterdag 26 juni een workshop fotografie. Deze workshop start om 8.00 uur (tot 12.00 uur) in de Alde Schol, Dorpsstraat 15 in Geijsteren en wordt verzorgd door fotograaf Jan Linskens.

De kosten bedragen 25 euro voor leden van IVN Geijsteren-Venray en 30 euro voor niet-leden. Aanmelden via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl. Plaatsing is definitief zodra het bedrag is overgemaakt op NL36 RABO 0156.3203039 t.n.v. IVN Geijsteren-Venray o.v.v. ‘fotoworkshop juni 2021’. In verband met corona is het aantal deelnemers beperkt tot tien. Het thema is landschap en macro.

De deelnemers zorgen voor hun eigen apparatuur. De workshop begint met een theoriegedeelte in gemeenschapshuis de Alde Schol, vervolgens gaan de deelnemers het veld in bij de gerenoveerde ruïne van kasteel Geijsteren en omgeving. Jan Linskens is een fotograaf met passie voor de natuur, sterke landschappen en het kleine leven in de natuur. Wat hij tegenkomt, legt hij graag op de foto vast. Hij maakt weidse beelden, krachtig en dramatisch.

Maar met evenveel overgave stort hij zich in de kleine, zelfs kleinste onderdelen ervan door middel van macrofotografie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten