Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Schouwburg Venray biedt net als afgelopen jaar de ruimtes kosteloos aan voor repetities. &nbsp;</p>

Schouwburg Venray biedt net als afgelopen jaar de ruimtes kosteloos aan voor repetities.  

(Foto: Paul Poels fotografie)

Schouwburg Venray stelt repetitieruimtes beschikbaar

Na een sluiting van zeven maanden hebben ook de theaters eindelijk groen licht gekregen voor de heropening. Zo staat ook Schouwburg Venray weer te springen om vanaf 5 juni zijn gasten te mogen ontvangen. Afgelopen jaar besloot het theater kosteloos repetitieruimtes aan te bieden voor verenigingen in de gemeente Venray. Wegens groot succes en de positieve reacties besluit Schouwburg Venray om deze zomer hetzelfde te doen.


De 1,5-metersamenleving maakt het voor verschillende verenigingen lastig om te repeteren in het eigen clubhuis en ze worden daardoor enorm beperkt. Daarom biedt het Venrayse gemeenschapshuis net als afgelopen jaar de ruimtes kosteloos aan voor repetities. De zalen zijn op basis van beschikbaarheid te gebruiken tot en met augustus 2021.


Voor meer informatie stuur een aanvraag naar events@schouwburgvenray.nl en vermeld hierbij de naam van de vereniging, contactpersoon, aantal personen en voorkeursdatum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten