Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Flinke schade bij kop-staartbotsing

Bij een kop-staartbotsing op de Noordsingel in Venray waren vrijdagmiddag vijf voertuigen betrokken. Het ongeval gebeurde rond de klok van 16.30 uur. Alle betrokkenen kwamen volgens een correspondent op de plek van het ongeval met de schrik vrij.

Enkele personen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, maar niemand raakte gewond. Drie betrokken kinderen hebben voor de schrik een troostbeertje gekregen van de politie. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten