Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Naturistenvereniging Vrij-Uit Merselo doet mee aan de open dag naaktrecreatie<strong>.</strong></p>

Naturistenvereniging Vrij-Uit Merselo doet mee aan de open dag naaktrecreatie.

(Persfoto)

Open dag naaktrecreatie ook in Merselo

Op zaterdag 5 en zondag 6 juni doet Naturistenvereniging Vrij-uit Merselo mee aan de nationale open dag voor naaktrecreatie. Het terrein kan bezocht worden op beide genoemde dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Maar voor degenen die vanwege corona niet fysiek op bezoek willen komen, is er, evenals vorig jaar, een virtuele open dag. Door het bekijken van een video kunnen belangstellenden ‘virtueel op bezoek’ komen om toch een indruk te krijgen. De open dag wordt jaarlijks georganiseerd door Natuurlijk! NFN.

Al jaren is de open dag naaktrecreatie landelijk een groot succes. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. Dit jaar openen rond de veertig Nederlandse naturistenterreinen, sommige fysiek en/of virtueel, hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in bloot ontspannen. Naturistenvereniging Vrij-uit Merselo is één van de deelnemende blootlocaties.

Voor meer informatie kijk op 6 juni op www.natuurlijknfn.nl/opendag voor video’s die gepubliceerd staan. Vragen? Stuur dan een email via de.ossendijk@gmail.com of bel 06-13764402. Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot, dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten