Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De politie heeft maandagavond een verdachte aangehouden die betrokken was bij een steekincident aan de Ooijenseweg in Blitterswijck. </p>

De politie heeft maandagavond een verdachte aangehouden die betrokken was bij een steekincident aan de Ooijenseweg in Blitterswijck.

(Foto: SK-Media)
112

Aanhouding na steekpartij

In Blitterswijck heeft de politie maandagavond een man opgepakt in verband met een steekpartij.

Tegen 21.30 uur kwam er melding van een steekincident aan de Ooijenseweg. Ambulance en politie gingen vervolgens ter plekke.

Volgens de politie ging het om een uit de hand gelopen conflict tussen twee mannen. Een van de twee verwondde de ander met een steekwapen.  ”Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond en kreeg bij de huisartsenpost de benodigde medische hulp. De exacte toedracht van het steekincident wordt onderzocht”, meldt een woordvoerder van de politie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten