Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren.&nbsp;</p><h1><br></h1>

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren. 


(Foto: Antoon Jeuken)

Van Kreij stap dichter bij Olympische Spelen

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren, spelend voor het Sloveense RK Krim Mercator, maakt deel uit van 22 leden tellende selectie voor de voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokyo. De definitieve selectie voor het prestigieuze eindtoernooi gaat uit veertien speelsters en één reserve bestaan.

De Nederlandse handbaldames starten de olympische voorbereiding op 7 juni. Oranje begint de Olympische Spelen in Tokyo op zondag 25 juli 2021 tegen thuisland Japan.

Van Kreij kwam eerder uit voor Borussia Dortmund (Duitsland), TuS Lintfort (Duitsland), Handbal Venlo, Bevo HC en HV Manual in Venray. Haar eerste interland speelde ze op 15 december 2020: Nederland-Roemenië (35-24). 

Voor meer informatie over de selectie: www.handbal.nl/blog/2021/05/24/mayonnade-maakt-selectie-voorbereiding-olympische-spelen-bekend/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten