Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Politie en veteranen van het Veteranen Search Team zoeken naar de Venraynaar.</p>

Politie en veteranen van het Veteranen Search Team zoeken naar de Venraynaar.

(Foto: eigen foto)

Vermiste Venraynaar nog niet gevonden

Tientallen veteranen van het Veteranen Search Team doorzochten zaterdag het bosgebied in Casteren (gemeente Bladel), maar staakten de zoektocht aan het begin van de avond. Zonder resultaat, want de 64-jarige vermiste Venraynaar werd vooralsnog niet gevonden.

De 64-jarige Venraynaar is vrijdagochtend voor het laatst gezien in de bossen bij de Westelbeersedijk in Casteren. De politie maakt zich ernstige zorgen over de gezondheid van de man uit Venray. Omdat eerdere zoekpogingen van de politie vrijdag en zaterdag niets hebben opgeleverd, werden de vrijwilligers van het Veteranen Search Team ingezet om het uitgestrekte bosgebied uit te kammen. Deze getrainde veteranen kwamen uit het hele land en kwamen in actie op verzoek van de politie, die ook de coördinatie van de zoektocht op zich neemt. Als het moet, staan ze binnen twee uur paraat. Daarbij kan de stichting putten uit een poule van 1800 getrainde vrijwilligers. De een was als militair op missie, de ander diende bij de politie of brandweer of als boswachter.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten