Foto: VieCuri

Nastasja Cornelissen benoemd tot lid raad van bestuur VieCuri

De raad van toezicht van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray heeft Nastasja Cornelissen-Kolorz (50) per 1 juni 2021 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het ziekenhuis. Cornelissen is ruim dertien jaar werkzaam voor VieCuri. Met haar benoeming is de Raad van Bestuur van VieCuri weer compleet. Begin dit jaar werd IJsbrand Schouten, sinds 2017 lid van het bestuur, benoemd tot bestuursvoorzitter.

Nastasja Cornelissen heeft een verpleegkundige en bedrijfskundige achtergrond en een brede kennis en ervaring in de ziekenhuiszorg. Als eerste chief nursing officer van Nederland heeft zij bij VieCuri kans gezien de invloed van de verpleegkundigen te vergroten. Bernard Dijkhuizen, voorzitter van de Raad van Toezicht licht toe: “Nastasja heeft een brede en jarenlange kennis van VieCuri, uitgebreide managementervaring en zij is een verbindende persoonlijkheid. Zij zal bijdragen aan de bestuurlijke continuïteit van VieCuri. We wensen haar veel succes in deze functie.”

Cornelissen: “Ik vind het bijzonder en eervol om te mogen toetreden tot het bestuur van VieCuri, het ziekenhuis dat ik in de afgelopen jaren heb leren kennen en waarderen om zijn ambitie, innovatiekracht en zeer betrokken en loyale collega’s.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten