Foto: Jumbo-Visma

Teunissen tweede in Hongarije

Mike Teunissen heeft vrijdagmiddag tijdens de derde etappe van de Ronde van Hongarije beslag gelegd op de tweede plek. De wielrenner uit Ysselsteyn moest zijn meerdere erkennen in de Duitse sprinter Phil Bauhaus. Pas na de fotofinish werd duidelijk dat Bauhaus als eerste over de meet kwam.

Teunissen maakte woensdag in Hongarije zijn rentree na maandenlang blessureleed. Teunissen rijdt dus zijn eerste wedstrijdkilometers van het seizoen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten