Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Opnieuw streep door Jera On Air

Muziekfestival Jera On Air gaat ook dit jaar niet door. De organisatie van het meerdaagse festival in Ysselsteyn heeft dat vrijdag laten weten. Vanwege de huidige beperkingen rondom het coronavirus is het niet mogelijk om een festival te organiseren. Het festival wordt verplaatst naar 23, 24 en 25 Juni 2022.  

‘Doordat het festival nu al twee jaar op rij geen doorgang kan vinden hebben wij besloten om volgend jaar extra groot uit te gaan pakken’, laat de organisatie van Jera On Air weten. Eén voorbeeld hiervan is dat voor het eerst in de historie van Jera On Air de mainstage op donderdagavond geopend zal zijn. Deze avond verandert dus van een pre-party naar een volwaardige festival avond.  

De eerste bands van de editie van 2022 worden nog deze maand bekendgemaakt.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten