Afbeelding
Foto: Van Haren Automotive

Van Haren Automotive kiest voor CarSelexy

Algemeen

Van Haren Automotive is sinds kort toegetreden tot het netwerk van CarSelexy dealers. Van Haren Automotive dat bekend werd als grote Ford en Suzuki dealer en is na de overname van beide merken door Wassink, opnieuw gestart in een prachtig nieuw pand aan het bekende Keizersveld 105. Norbert van Haren brengt hiermee de warme persoonlijke benadering terug die hem zo kenmerkt en dierbaar is.

CarSelexy is een nieuw merk dat staat voor Europese kwaliteitsoccasions, niet ouder dan 24 maanden en met maximaal 30.000 kilometer op de teller. Als eerste vertegenwoordiger van het merk in de regio is Van Haren Automotive afgelopen tijd enthousiast aan de slag gegaan waardoor de een breed scala kwaliteitsoccasions vandaag al in de showroom te bewonderen zijn.

Breed aanbod
“Veelal zijn de aangeboden auto’s zelfs niet eens ouder dan 12 maanden”, voegt Norbert van Haren, directeur bij Van Haren Automotive, toe. “Met CarSelexy bieden wij een complete range van voertuigen van alle populaire automerken en typen, zonder gebonden te zijn aan een specifiek merk en daarbij beperkte modellenlijn met, niet onbelangrijk, goede garantie én een veel gunstigere prijs. Daarnaast verkopen wij uiteraard ook een interessante lijn van occasions.”

Kwaliteit voorop zowel voor zakelijke als particuliere klanten
De aangeboden auto’s van het CarSelexy-label zijn door professionele inkopers in heel Europa geselecteerd, aangekocht en worden in Nederland door de RDW gekeurd. Kwaliteit staat hierbij voorop. Voor de zakelijke rijder is de BTW aftrekbaar, waardoor de auto’s ook voor de zakelijke rijder interessant zijn. Op het hoofdkantoor van CarSelexy staan altijd 250 à 300 auto’s op voorraad in een courante mix van merken en types, waarbij het zwaartepunt ligt op modellen uit het B-, C-, en D-segment. “Hierdoor kunnen wij als dealer dan ook veel kleuren en uitvoeringen aanbieden, ook al hebben wij die zelf niet staan. Ook wordt bij elke auto altijd een Nederlands instructieboekje geleverd. Transparantie naar de klant toe is essentieel om ook op langere termijn succesvol te zijn en tevreden klanten te houden”, aldus Norbert.

Compleet pakket
CarSelexy biedt kopers een compleet pakket garanties en services aan, zoals de standaard resterende fabrieksgarantie én als extra service een financieringsoplossing via ‘Findio voor Auto’, rechtstreeks bij een grote Bank zonder diverse tussenpersonen en dus scherp geprijsd. Norbert: ”Dat is een financiering met altijd scherpe tarieven en een heldere afhandeling. Zo maken we het de consument eenvoudig, zowel bij het aanvraagtraject als bij de acceptatie.” Uiteraard kunt u ook voor Private Lease en het onderhoud van de auto’s bij Van Haren Automotive terecht. Het professionele team staat graag voor u klaar.

Groei
De belangstelling voor het CarSelexy-concept vanuit de branche is groot, waardoor het landelijk netwerk aan dealers in rap tempo uitbreidt. CarSelexy mikt voor dit jaar op een verdubbeling van het aantal partners, bij voorkeur de lokale ondernemers die nog écht aandacht hebben voor hun klant. Goed om te weten is dat alleen bij de Bovag aangesloten autobedrijven welkom zijn. En zo is CarSelexy hét juiste adres voor een (bijna) nieuwe auto.

Uit de krant