Afbeelding
Foto: ATV Venray

Trainingswedstrijden ATV Venray

Algemeen

Als alternatief voor de competitiewedstrijden, organiseert ATV Venray onderlinge trainingswedstrijden voor de jeugdleden. Op de zaterdagen 20 maart en 17 april heeft ATV Venray van 10.00 tot 12.00 uur onderlinge trainingswedstrijden voor de jeugdleden tot 18 jaar georganiseerd. 

Nu het onduidelijk is hoe de mogelijkheden van het houden van officiële landelijke competitiewedstrijden zijn, is besloten om ook in de maanden mei en juni dergelijke trainingswedstrijden te organiseren. Werd in de eerste twee trainingswedstrijden beperkt tot officiële onderdelen die tot een bepaalde leeftijdscategorie behoorden, in de komende trainingswedstrijden op 15 mei en 12 juni zullen ook andere onderdelen aan de orde komen en die niet behoren tot de gebruikelijke wedstrijdonderdelen. 

Dit om het bewegen door de jeugd nog meer te stimuleren en nog meer spelvreugde te leggen in deze trainingen. Ook nu zal de aanmelding voor de training via Atletiek.nu moeten worden gedaan en zullen de uitslagen van de diverse onderdelen onmiddellijk na afloop bekend zijn op deze site.

Momenteel is nog onduidelijk of de landelijke competitiewedstrijden van juni doorgaan of eventueel verplaatst worden. Daarom zijn dergelijke onderlinge wedstrijden gelet op de beperkingen in het kader van de geldende coronamaatregelen een mooie ATV Venray clubactiviteit. Zij vormen ook een waardige vervanging van een echte competitiewedstrijd en dragen bij aan de betrokkenheid binnen de vereniging.

Uit de krant