Foto: Henk Lammen

Maria verruilt SV Venray voor Achilles’29

Achilles’29 heeft zich versterkt met Benjamin Maria. Door de transfer van SV Venray naar Groesbeek speelt Maria volgend jaar samen met zijn oudere broer Gianluca.

De 19-jarige Maria is een talentvolle vleugelspeler die zowel op links als rechts uit de voeten kan. De Venraynaar was na één gesprek overtuigd van zijn overstap naar Achilles’19. Voorheen speelde Maria naast SV Venray ook in de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten