<p>Gijs Schapendonk, Angelique Leenders en Wouter Born (v.l.n.r.).</p>

Gijs Schapendonk, Angelique Leenders en Wouter Born (v.l.n.r.).

(Foto: MHCV)

MHCV dankt zijn sponsoren

Eind april besloot de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) om, naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerd openingsplan, het huidige seizoen te beëindigen. Al maanden werden er geen competitiewedstrijden meer gespeeld, maar Mixed Hockey Club Venray (MHCV) deed binnen de maatregelen zijn uiterste best om alle leden in beweging te houden en betrokken te houden bij de vereniging. Jeugdclinics, aangepaste trainingen en online quizzen zorgden ervoor dat voor velen de hockeyclub in leven bleef.

“De afgelopen maanden is voor iedereen, maar zeker voor veel bedrijven en verenigingen, een stille periode geweest waarin veel niet kon of mocht”, zegt Wouter Born, voorzitter van de sponsorcommissie van MHCV. “Zo organiseren wij jaarlijks een mosselavond, waarop wij al onze sponsoren bedanken voor hun steun. We hebben in april besloten dat we deze sponsoravond helaas moeten annuleren.”

Toch wilde MHCV dit seizoen niet afsluiten zonder dat sponsoren nog iets van de vereniging zouden horen. “We hebben twee van onze sponsoren, Slagerij Angelique Leenders en Proeflokaal Goesting, gevraagd om een leuk bedankpakketje voor ons samen te stellen”, aldus Born. “We hebben hierin bewust niet gevraagd om dit te sponsoren, want zeker in moeilijke tijden willen wij binnen onze mogelijkheden graag kijken hoe wij onze sponsoren kunnen steunen.”

Veel regionale bedrijven hebben daarom eind vorige week persoonlijk een Bedankpakketje van MHCV mogen ontvangen. “We hebben onze sponsoren bedankt voor hun steun en hopen dat zowel bedrijven als medewerkers in goede gezondheid blijven. Hopelijk komen er voor ons allen snel betere tijden aan. Tot die tijd blijven we samen sterk en zoeken wij naar creatieve oplossingen.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten