Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Voorzitter Diederik Nijenhuis speldt Hans Gommans zijn jubileumspeld op. </p>

Voorzitter Diederik Nijenhuis speldt Hans Gommans zijn jubileumspeld op.

(Foto: Persfoto)

Gouden jubilaris bij mannenkoor

Hans Gommans vierde onlangs zijn vijftigjarig jubileum bij het Venrays Mannenkoor (VMK). Hij werd op 25-jarige leeftijd lid van het koor.

Vijftig jaar later bezocht voorzitter Diederik Nijenhuis de jubilaris coronaproof thuis om hem persoonlijk met dit bijzondere gouden jubileum te feliciteren. In al deze jaren zette Gommans zich niet alleen in als baszanger, maar hij vervulde tevens jarenlang legio bestuurlijke functies binnen het koor. Ook beheerde hij jarenlang de muziekbibliotheek.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten