Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-Media

Man opgepakt bij bedreigende situatie azc

Bij het asielzoekerscentrum (azc) in Overloon is vrijdagavond een bewoner aangehouden. De verdachte zou een ernstige bedreiging zijn geweest voor het personeel. De beveiliging en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) hebben de rust kunnen bewaren, waarna de bewoner door de politie werd aangehouden.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. In de woning van de verdachte is niks vreemds aangetroffen. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en sprak over een goede samenwerking met de partijen op het asielzoekerscentrum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten