Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SK-media

Flinke schade bij eenzijdig ongeval

Een automobilist is vrijdagavond met zijn auto tegen een lantaarnpaal geknald op de Zuidsingel in Venray. Het ongeval gebeurde op een rotonde. Een toegesnelde ambulance kwam ter plaatse, maar er raakte niemand gewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De rotonde was tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden tijdelijk afgesloten voor verkeer. Het voertuig raakte flink beschadigd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten