Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Alzheimer Café

Veranderend gedrag thema Alzheimer Café

Het maandelijkse Alzheimer TV Café wordt op maandagavond 10 mei uitgezonden op Peel en Maas TV. Het thema van deze uitzending is veranderend gedrag.

Tijdens het dementieproces verandert het gedrag van de persoon met dementie sterk. Degene waarvoor wordt gezorgd is vaak niet meer herkenbaar voor zijn of haar naasten en de omgeving. Zo kunnen mensen agressie, achterdocht of lusteloosheid ontwikkelen.

In de uitzending wordt een gesprek gevoerd met Rose Marie Prevoo, kaderarts specialist ouderengeneeskunde, en Marjolein van Leuven, die werkzaam is als gespecialiseerd thuisbegeleider.

De uitzending begint om 19.00 uur en wordt die avond elk uur herhaald. Op dinsdag 11 mei wordt het programma tevens uitgezonden om 19.00 uur en daarna ieder uur herhaald.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten