Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Willem Menting

Weekmarkt draait weer op volle kracht

De niet-essentiële marktkramen keerden deze week weer terug naar de weekmarkt in Venray. De kramen onder meer met kleding en fournituren waren ruim vier maanden niet welkom op de weekmarkten in Nederland, maar na de versoepelingen van een week eerder zijn de kramen in de non-foodsector weer welkom.

“Het is heerlijk om weer terug te zijn”, vertelde Rianne Braat van Prinsen Fournituren. “We hebben het gemist en kunnen nu weer doen waar we goed in zijn.” 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten