Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Danjelle Creemers

Rondje rond de Wereld

Om de leden, vrijwilligers en ouders weer in beweging te krijgen en vooral ook enige afleiding te brengen tijdens de coronamaatregelen, heeft een enthousiaste groep vrijwilligers van MHCV het ‘Rondje rond de Wereld’ geïntroduceerd als ‘het grootste evenement ooit’ op hockeyclub MHCV.

Na 53 dagen wandelen aan de hand van de app ‘Ommetje’ heeft MHCV op 6 april kunnen vaststellen dat het evenement een enorm succes was. Met 180 deelnemers hebben ze samen twee keer rond de wereld gelopen (76.324 km), maar vooral zijn ze allemaal in beweging gekomen en dat was het doel. “Fantastisch”, meldt voorzitter Roger Seveneck. “Mooie verhalen gaan de er inmiddels de ronde. Van die ene hond die geen zin meer had om te gaan wandelen, of die ene persoon die intensief ging meedoen en nu niet meer hoeft te spuiten voor zijn suikerziekte. Maar ook het verhaal van die coach die op zijn fiets naar het werk ging en gewoon de app aan had gezet om zijn team te laten zien dat hij ook wandelde. Wie? Dat blijft geheim. Als MHCV maar beweegt, was het motto!”

Er waren hoofdprijzen voor de verschillende categorieën. Op de foto meisjes C1, het team dat de meeste kilometers liep.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten