Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De brandweer aan het werk op de Ooijenseweg.&nbsp;</p>

De brandweer aan het werk op de Ooijenseweg. 

(Foto: SK-Media)

Inzittenden vluchten na eenzijdig ongeval Blitterswijck

Op de Ooijenseweg in Blitterswijck is maandagavond rond 18.30 uur bij een eenzijdig ongeval een auto tegen een boom beland en vervolgens in brand gevlogen.

De brandweer rukte uit en bluste de brand. Omstanders verklaarden tegen onze correspondent dat de autobestuurder het hazenpad koos. Ook twee andere inzittenden gingen er naar verluidt vandoor. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon ondanks haar inzet niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. De politie is een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en de drie inzittenden gestart. Mogelijk is de bestuurder in de flauwe bocht de controle over het voertuig verloren. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten