<p>Henny Renkens-van Veen uit Tienray.&nbsp;</p>

Henny Renkens-van Veen uit Tienray. 

(Persfoto gemeente. )

Lintje voor Henny Renkens

Henny Renkens-van Veen (61) uit Tienray is maandag in de gemeente Horst aan de Maas benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Henny Renkens-van Veen is vanaf 1988 bestuurslid en sinds 1993 tevens voorzitter van majorettenvereniging Truando Marjopies (sinds 2012 een ‘slapende’ vereniging). Zij heeft zich in de periode 1988 tot 2012 volledig ingezet om alles voor de vereniging rond te krijgen. Ook was ze actief bij de organisatie van verenigingsactiviteiten. In 2005 trad ze toe tot de katholieke kerk. Vanaf die tijd zet zij zich op bijzondere wijze in voor de parochie, in meerdere hoedanigheden. Zij is onder meer collectante en lectrice (vanaf 2005), organiseert processies en bedevaarten en is lid van het kerkbestuur (vanaf 2010) en bestuurslid van de Federatie Maasdorpen (vanaf 2019).

Bovendien is Henny Renkens-van Veen vanaf 2016 voorzitter van KBO Tienray. Naast haar bestuurlijke activiteiten is zij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten voor de leden van de vereniging.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten