<p>Fietsster gewond na botsing met vrachtauto.&nbsp;</p>

Fietsster gewond na botsing met vrachtauto. 

(Foto: SK-Media)

Fietsster gewond na aanrijding met vrachtauto

Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een fietsster op de kruising van de Henri Dunantstraat en de Germaan in Oostrum, is de berijdster van de fiets gewond geraakt. De vrouw wilde maandag even voor 13.00 uur de weg oversteken en zag daarbij de vrachtwagen over het hoofd.

Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn, is nog niet bekendgemaakt. De vrouw is inmiddels per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten