Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Harrie Zegers.&nbsp;</p>

Harrie Zegers. 

(Foto: Paul Poels fotografie)

Lintje voor Harrie Zegers

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Luc Winants maandag negen inwoners van Venray verrast met een koninklijke onderscheiding vanwege hun verdiensten voor de samenleving. De burgemeester bracht alle gedecoreerden een huisbezoek, uiteraard geheel coronaproof.


Harrie Zegers uit Venray (80) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Harrie Zegers is een manusje van alles op het gebied van computers en hardware. Zo is hij sinds 2005 medewerker hard- en software bij de Stichting Venrays Museum. Datzelfde doet hij vanaf 2007 bij het Historisch Platform Venray. Hij neemt het digitaliseren van films en geluidsbestanden voor zijn rekening.

Vanaf 2015 is Zegers webmaster/lid van de activiteitencommissie van de Algemene Venrayse Onafhankelijke Seniorenvereniging (AVOS), opgericht door oud-leden van een landelijke bond. De Volksuniversiteit Venray kon een aantal jaren op de inzet van Harrie Zegers rekenen. Hier verrichtte hij allerlei voorkomende (onderhouds)werkzaamheden. Harrie Zegers steekt ook graag de handen uit de mouwen. Bijvoorbeeld bij het onderhoud van grafmonumenten op begraafplaats Boschhuizen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten