Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Sjaak van Rhee.&nbsp;</p>

Sjaak van Rhee. 

(Foto: Paul Poels fotografie)

Lintje voor Sjaak van Rhee

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Luc Winants maandag negen inwoners van Venray verrast met een koninklijke onderscheiding vanwege hun verdiensten voor de samenleving. De burgemeester bracht alle gedecoreerden een huisbezoek, uiteraard geheel coronaproof.


Sjaak van Rhee uit Leunen (78) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Muziek zit bij Sjaak van Rhee in het bloed. Hij was voorheen lid van muziekvereniging Mooi Gedacht in Wellerlooi en daarna bestuurslid van de Drum- en Showband Venray. Na de overname hiervan in 1988 is Van Rhee actief binnen het bestuur van het tamboer- en pijperkorps, een zelfstandige afdeling binnen Schutterij ‘t Zandakker Gilde Sint Jan Venray. Jarenlang was hij buksmeester en ook nu nog is Sjaak van Rhee wekelijks bezig met zijn club, onder andere door het ophalen van oud papier. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van de dranken en de financiële administratie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten